Pentuja suunnitteilla vuodelle 2018!

Ruska tullaan astuttamaan vuonna 2018 ruotsalaisella Icella. Jos olet kiinnostunut kuulemaan suunnitellusta yhdistelmästä enemmän, ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla puh: 040 543 9239 tai meilaamalla paula.lehdisto(a)gmail.com.

SE MVA DK MVA RLDN 
Chappers Eyes On Me "Ice"

Sanomme usein, että viileä (cool) kuin jää, sillä sellainen on Ice, Cool. Se ei stressaannu, vaan ottaa rauhallisesti. Hän on iloinen, varma ja mutkaton mukavalla tavalla. Poika rakastaa harjoitella ja silloin on täysi meno päällä. Treenaamme rally-tokoa, tottelevaisuutta ja vähän jäljestystäkin. Ice on fiksu ja ottaa aloitteen omiin käsiinsä ja huiputtaa meitä melkoisestikin. Hyvin tasapainoinen ja mukava kaveri, jolla on suuri SYDÄN.

Icen isoisä on oma kasvattini Buffing Ouzo Nero, Ihana luoteinen kaveri. Sen äiti on elämäni koira Seita, joka on myös Ruskan isoäiti. Icen isä on saksalainen iloluonteinen Calle, joten luonnettakin on ajateltu.

RLDN on rally-tokosta alokasluokan koulutustunnus ja oikeus kilpailla avoimessa luokassa.

Lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät ok

C.I.B FI MVA SE MVA LV MVA PMJV-13 JV-13 V-13 V-14 HeW-14 Buffing Ruska Quibus "Ruska"

Ruska on oma kasvattini, kahden Buffingkoiran jälkeläinen. Olen harrastellut sen kanssa vähän agilityä, Ruskan suosikkieste oli putki, olen tutustunut paimennukseen ja ennen kaikkea harrastanut näyttelemistä. Luonteeltaan se alkaa olla vähän muumimammamainen, nyt kun sillä on jo yksi pentue, 8 vauvaa. 

Ruska on luonteeltaan iloinen, mutta ehkä vähän tosikkomainen, ehkä sen äitinä pitää sellainen ollakin. Ensimmäisestä schapestani Siiristä aina kuvittelin, että sillä on käsilaukussa lättypannu ja omenahilloa, Ruska taitaa olla perinyt sen käsilaukun. 

Ruska on suorittanut hyväksytysti MH-luonnekuvauksen. Ruskan lapsista viisi on juuri läpäissyt paimennustaipumustestin hyväksytysti, mistä kiitos lankeaa myös pentujen isälle Toivolle. Ruska ja sen pennuista kolme on DNA testattu ja terveiksi havaittu. Tuleva pentue testataan myös.

Lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, sydän ok,             silmät ok, gPRA ++, HUU terve, ei kantaja