Meillä odotellaan pentuja syntyväksi heinäkuun loppupuolella 2018!


Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä! Ruskallapa tärppäsi! Ruska on astutettu helluntaina ja ultrattu tiineeksi juuri ennen juhannusta.


Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla puh: 040 543 9239 tai meilaamalla paula.lehdisto (a) gmail.com

RLD F RLD N
Chappers Especially For You "Ixus"

Ixus on Ruotsissa asuva reipas nuori mies, joka on luonnekuvauksen Ruotsissa suorittanut hyväksytysti. Ixuksen omistaa Ann Lönnqvist yhdessä koiran kasvattajan Anette Karllsonin kanssa.

Ixus on päivät töissä omistajansa kanssa koirien päiväkodissa ja toimii myös esimerkkikoirana mm. rally-tokossa. Alla kuva jossa on Ixus ja päiväkodin "lapset".

RLD N ja RLD F ovat   rally-tokosta koulutustunnukset.  Näyttelyssä Ixus palkittu SERTillä. 

Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät ok

Ixuksen kuvista kiitos Anettelle!

C.I.B FI MVA SE MVA LV MVA PMJV-13 JV-13 V-13 V-14 HeW-14 Buffing Ruska Quibus "Ruska"

Ruska on oma kasvattini, kahden Buffingkoiran jälkeläinen. Olen harrastellut sen kanssa vähän agilityä, Ruskan suosikkieste oli putki, olen tutustunut paimennukseen ja ennen kaikkea harrastanut näyttelemistä. Luonteeltaan se alkaa olla vähän muumimammamainen, nyt kun sillä on jo yksi pentue, 8 vauvaa. 

Ruska on luonteeltaan iloinen, mutta ehkä vähän tosikkomainen, ehkä sen äitinä pitää sellainen ollakin. Ensimmäisestä schapestani Siiristä aina kuvittelin, että sillä on käsilaukussa lättypannu ja omenahilloa, Ruska taitaa olla perinyt sen käsilaukun. 

Ruska on suorittanut hyväksytysti MH-luonnekuvauksen. Ruskan lapsista viisi on juuri läpäissyt paimennustaipumustestin hyväksytysti, mistä kiitos lankeaa myös pentujen isälle Toivolle. Ruska ja sen pennuista kolme on DNA testattu ja terveiksi havaittu. Tuleva pentue testataan myös.

Lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, sydän ok,             silmät ok, gPRA ++, HUU terve, ei kantaja